modra nit

mission image

misija

Modra misija je omogućiti najbolju vidljivost što većem broju EU projekata, ali i vidljivost drugim organizacijama civilnog društva, društvenim poduzećima, zatim njihovim proizvodima i događanjima, ispunjavajući sve stručne i estetske zahtjeve te poštujući smjernice EU.

mission image

modra nit pruža

Cjelovite marketinške usluge od osmišljavanja ideje do realizacije. Grafički i web dizajn, foto i video usluge, te osmišljavanje i provedba marketinških aktivnosti organizacijama civilnog društva. Sve što radimo vrti se oko VIDLJIVOSTI, točnije oko marketinga iz razloga što je vidljivost jedna od najvažnijih komponenti projekata koji se financiraju kroz EU fondove jer „Ako se ne vide, kao da ih nema!“.

mission image

Kreativni tim Modre niti

Sastoji se od pojedinaca različitih specijalizacija, koji spajaju znanja i iskustva stečena u civilnom društvu i provedbi projekata s marketinškim metodama i alatima namijenjenih profitnom sektoru kako bi što uspješnije promovirala društveno korisne ciljeve i aktivnosti organizacija koje provode EU projekte.

modre usluge

projektne usluge

  • marketing projekata
  • vizualni identitet projekta - dizajn i izrada promotivnih materijala (letci, brošure, plakati, roll-up banneri, izrada web stranica, event video, newsletter…)
  • Izradu plana promotivnih aktivnosti
  • Konferencija za medije, priopćenja za javnost i zakup medijskog prostora
  • Promo materijali (USB stickovi, olovke, blokovi, kape, majice, čaše, naljepnice)
  • Social media management (Facebook, Twitter, Instagram)

poslovno savjetovanje

  • marketing
  • upravljanje
  • poslovno planiranje
  • financijski menadžment

strateško planiranje

  • Vođenje procesa i facilitacija pri izradi razvojnih strateških dokumenata

usluge

web design image

web design

Lako pronalaženje željenih informacija, potreba je i svrha svake internet stranice. Omogućite svojim potencijalnim korisnicima da na brz i lak način dođu do informacija tko ste i što im želite ponudit.

organizacija događanja image

organizacija događanja

Osmišljavanje i organizacija projektnih aktivnosti (konferencije, seminari, radionice) te raznih kulturnih i turističkih manifestacija.

web design image

foto produkcija

Fotografiranje proizvoda, događanja, izrada monografija… Na kreativan i orginalan način vršimo kompletan proces foto produkcije od početne ideje do potpuno završenog projekta.

web design image

grafički dizajn i tisak

Grafički dizajn je jedna od najbitnijih sastavnica pri stvaranju i prezentiranju Vaše tvrtke. Naše će Vam dugogodišnje iskustvo u kreativi i stvaranja vizualnih identiteta, logotipa, dizajna ambalaže i tiska svih vrsta promo materijala na najbolji način pomoći da ostvarite svoj cilj.