PROJEKT KRUGOVIUP.02.3.1.03.0087ing

korisnik: modra nit d.o.o.

opis projekta:

Tvrtka Modra Nit d.o.o. je nakon devetogodišnjeg djelovanja na tržištu učinila iskorak te svoj model poslovanja odlučila transformirati u društveno poduzeće. Društveno poduzetništvo nije bilo stran pojam za Modru Nit, tijekom godina rada često je dolazilo do suradnje s pravnim subjektima koji se na neki od načina mogu opisati kao društvena poduzeća. Poslovnom suradnjom s partnerima s tog područja i naš tim je naučio nešto novo, te je pripremljen projekt koji je čekao svoju priliku. Točnije, radi se o projektu Krugovi, koji svojim aktivnostima okrunjuje sve dosadašnje aktivnosti Modre niti i pretvara ih novi poslovni model, prijavljen je na Poziv „Jačanje društvenog poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“. Projekt je odobren, a 5. listopada 2020. je potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda.

eu image

ciljevi i očekivani rezultat projekta:

Kroz 30 mjeseci provedbe će se uz podršku vanjskih eksperata dogoditi potpuna transformacija u društveno poduzeće. Projektni tim će raditi na jačanju postojeće tržišne pozicije i uvođenju novih poslovnih aktivnosti. Putem naše web stranice moći ćete pratiti koje to aktivnosti Modra Nit provodi kroz spomenuti projekt. Web stranica nije jedini kanal koji će aktivnosti projekta Krugovi učiniti vidljivim, pored nje organizirat će se i tematski forumi i Festival društvenog poduzetništva. Rezultat projekta će biti novi poslovni model baziran na pravilima i kriterijima koje društveno poduzetništvo nalaže, uz vlastiti model društvene revizije.


Ukupna vrijednost projekta je 1.079.674,01 kn, projekt traje od listopada 2020. do ožujka 2023. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

kontakt osobe:

• direktorica Snježana Kralj
kralj.modranit@gmail.com
• voditeljica projekta Sandra Zelić
sandra.modranit@gmail.com
• voditeljica marketinga Ana Lamza Bašić
ana.modranit@gmail.com

DRUŠTVENO PODUZETNIČKEAKTIVNOSTI MODRE NITI

Izrada setova za promidžbu proizvoda ili usluge sastavni je dio elementa 3 Provedba društveno poduzetničkih aktivnosti i odnosi se na obavljanje redovne poslovne aktivnosti Modre niti. Modra nit za svoje klijente izrađuje setove promotivnih materijala, odnosno pruža usluge organizacije događanja. Dalje navedeno su obavljeni poslovi za pojedine naručitelje.

klijent - grad belišće

Grad Belišće je za potrebe projekta VICINaD angažirao Modru nit za organizaciju konferencije koja se održala 22.9.2022 u Belišću.

partner image

klijent - grad belišće

Za potrebe konferencije odrađen je i dizajn i tisak plakata A2, blokova, kemijskih olovaka, platnenih torbi, USB-a, pozivnica, i predložaka za dokumente. Uz navedene stavke odrađen je i medijska promocija (priprema i slanje media kita).

partner image

Klijent - Ženska udruga "IZVOR" Tenja

Usluge dizajna i izrade plakata B2 i letaka "Podrška žrtvama nasilja u obitelji"

partner image

Klijent - Ženska udruga "IZVOR" Tenja

Usluge dizajna i izrade plakata B2 i letaka za projekt Mreža usluga za život u zajednici

partner image

Klijent - Ženska udruga "IZVOR" Tenja

Razvoj mreže usluga za život u zajednici – idejno i izvedbeno rješenje vizualnog identiteta (logotipa) i dizajn i tisak brošure

partner image

Klijent - LAG Baranja

Dizajn i tisak plakata i programa Golden Panonnian Quality, akreditacija za događanje i naljepnica.

partner image

Udruga PLANTaža

Izrada, grafička priprema i tisak informativne brošure u sklopu projekta Moja prilika (financiran u sklopu Konferencije o budućnosti Europe).

partner image

Klijent - Danubeparks

Usluga dizajniranja, izrade, grafičke pripreme za tisak i tisak kuharice; Projekt Transdanube Travel Stories

partner image

Klijent - Osječko-baranjska županija

Idejno i izvedbeno rješenje promotivnog materijala u sklopu projekta izrade Studijsko tehničke dokumentacije geotermalnog potencijala Osječko- baranjske županije (KK.10.1.3.05.0003)

partner image

Klijent - Osječko-baranjska županija

Usluge konzultacija za organiziranje i moderiranje Konferencije Pametna sela, grafička priprema vizuala promo materijala za tisak i tisak materijala.

partner image

Klijent - Osječki centar za inkluziju

Idejno i izvedbeno rješenje promotivnog materijala trifold letka i kartica

partner image