O nama

O NAMA

Modra nit agencija je za marketing specijalizirana za vidljivost EU projekata. Osnivač i jedini vlasnik Modre niti je Udruga za kreativni razvoj Slap iz Osijeka, koja se od 2000. godine bavi socijalnim poduzetništvom. Upravo na Slapovim EU projektima kreativni tim Modre niti učinio je prve korake u svijet vidljivosti EU projekata.

RAZVOJ

Nakon nekoliko uspješno odrađenih vlastitih projekata, Slapov tim angažiran je i za vidljivost EU projekata nekoliko drugih organizacija civilnog društva. Suradnja je protekla na obostrano zadovoljstvo, a zbog sve većeg obujma posla, kreativni je tim izdvojen iz udruge u poseban gospodarski subjekt. Tako je 2010. s radom službeno započela Modra nit d.o.o.

MODRA MISIJA

Modra misija je omogućiti najbolju vidljivostšto većem broju EU projekata, ali i vidljivost drugim organizacijama civilnog društva, društvenim poduzećima, zatim njihovim proizvodima i događanjima, ispunjavajući sve stručne i estetske zahtjeve te poštujući smjernice EU.

MODRA VIZIJA

Modra nit prepoznata je po svom poticajnom i ugodnom radnom okruženju za sve partnere kojima pruža pomoć da njihovi proizvodi i EU projekti budu široko vidljivi, kvalitetno odrađeni i lijepi na obostrano zadovoljstvo.

Upoznajte modri tim

“Kreativni tim Modre niti sastoji se od pojedinaca različith specijalizacija, koji spajaju znanja i iskustva stečena u civilnom društvu i provedbi projekata s marketinškim metodama i alatima namijenjenih profitnom sektoru kako bi što uspješnije promovirala društveno korisne ciljeve i aktivnosti organizacija koje provode EU projekte.”

“Modra nit osigurava pozitivno i poticajno radno okruženje u kojem se znanja, vještine i kreativnost razvijaju kako bi uvijek bili na „visini“ zadatka i svojim partnerima i klijentima mogli pružiti najbolju moguću uslugu. ”

Sonja Vuković

Sonja Vuković CEO / Founder

Sonja Vuković

CEO / Founder

Sonja Vuković
PHP
90%
JavaScript
80%
Great Ideas
100%
X

Osnivač je Modre niti i naša glavna suradnica i savjetnica. Ekspert je za društveno poduzetništvo, konzultantica, pokretačica i članica mnogih projekata, raznih udruženja i mreža. Svojim dugogodišnjim i raznolikim iskustvom predstavlja pravog mentora.

Boris Munk

Boris Munk Code Ninja

Boris Munk

Code Ninja

Boris Munk
PHP
90%
JavaScript
80%
Great Ideas
100%
X

Najmlađi je član tima. Grafičar po struci, u timu je zadužen za grafički i web dizajn, grafičku obradu i pripremu za tisak. Boris je ninja koji poznaje svu tehnologiju, softverski i hardverski pa je zadužen za održavanje i popravljanje. Bez njega puno stvari ne bi išlo.

Our partners