Blog

Početne aktivnosti projekta Krugovi

radionica-16

Predstavnici Modre Niti Snježana Kralj i Tomislav Katančić sudjelovali su na dvodnevnoj radionici “Jačanje društvenog poduzetništva – faza I.”. Radionica je organizirana od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, provedena je u Termama Jezerčica u Donjoj Stubici tijekom listopada.

Read More

Izjava o privatnosti

Modra nit d.o.o. se u skladu sa „Općom uredbom o zaštiti podataka“ (EU) br. 2016/679 obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Modra nit d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Read More

Šest najučestalijih grešaka koje čine provoditelji EU projekata

Finger on the bottons

1. Komunikacija krivim sredstvima/ad-hoc strategija
Budući da se projektni prijedlozi pišu skoro godinu i pol prije nego (i ako) projekt krene u provedbu, često je teško predvidjeti koji će komunikacijski alati biti najbolji za pojedine ciljne skupine. Primjerice, ukoliko su poljoprivrednici ciljana skupina, a projekt se provodi tijekom ljetnih mjeseci, letci će vjerojatno biti loš izbor za komunikaciju s njima, jer će većinu vremena poljoprivrednici provoditi u radu na zemlji. Međutim, ako se projekt provodi

Read More