Krugovi

O projektu

Krugovi

Naziv projekta:
Krugovi
UP.02.3.1.03.0087

Korisnik:
Modra Nit d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta:
1.079.674,01 kn

Iznos EU sufinanciranja:
917.722,91 kn (85%)

Trajanje projekta:
Listopad 2020. – Ožujak 2023.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Opis projekta:

Tvrtka Modra Nit d.o.o. je nakon devetogodišnjeg djelovanja na tržištu učinila iskorak te svoj model poslovanja odlučila transformirati u društveno poduzeće. Društveno poduzetništvo nije bilo stran pojam za Modru Nit, tijekom godina rada često je dolazilo do suradnje s pravnim subjektima koji se na neki od načina mogu opisati kao društvena poduzeća. Poslovnom suradnjom s partnerima s tog područja i naš tim je naučio nešto novo, te je pripremljen projekt koji je čekao svoju priliku.

Točnije, radi se o projektu Krugovi, koji svojim aktivnostima okrunjuje sve dosadašnje aktivnosti Modre niti i pretvara ih novi poslovni model, prijavljen je na Poziv „Jačanje društvenog poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“. Projekt je odobren, a 5. listopada 2020. je potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda.

Ciljevi i očekivani rezultat projekta:

Kroz 30 mjeseci provedbe će se uz podršku vanjskih eksperata dogoditi potpuna transformacija u društveno poduzeće.  Projektni tim će raditi na jačanju postojeće tržišne pozicije i uvođenju novih poslovnih aktivnosti.
Putem naše web stranice moći ćete pratiti koje to aktivnosti Modra Nit provodi kroz spomenuti projekt, dovoljno je kliknuti na poveznicu Novosti. Web stranica nije jedini kanal koji će aktivnosti projekta Krugovi učiniti vidljivim, pored nje organizirat će se i tematski forumi i sajam društvenog poduzetništva.
Rezultat projekta će biti novi poslovni model baziran na pravilima i kriterijima koje društveno poduzetništvo nalaže, uz vlastiti model društvene revizije.

 

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Modre niti d.o.o. i ne mora nužno odražavati stavove Europske unije.

lenta_web-11

Kontakt osobe

·         Direktorica Snježana Kralj (kralj.modranit@gmail.com)

·         Voditelj projekta Tomislav Katančić (tomislav.modranit@gmail.com)

·         Voditeljica marketinga Ana Lamza Bašić (ana.modranit@gmail.com)